woensdag 17 mei 2017

Nog eentje met Mingo's

Vanaf de Nore dress uitkwam zat ik al met deze combinatie in men hoofd...

Het spijtige is dat er nogal veel in mijn hoofd zit ;p de mentale verlang- en naailijstjes zijn oneindig lang. Dus de Mingo - Nore moest even op zen beurt wachten.

Dat Elin zot is van diertjes (en Jesse trouwens ook) dat had iedereen al wel door ;)
(neu hoor... helemaal niet opgedrongen - uhum)

Maar sommige diertjes hebben echt voorrang in haar kast. Zo vraagt ze s'morgens heel veel achter Mingo's. Een extra jurkje met die toffe beesten is dus zeker welkom. (ook al heeft ze er al een stik of 3, man dat kind heeft kleedjes...)Deze x eens eentje met korte mouwen. De vorige twee loggen trouwens al klaar in de naaikamer om van korte mouwen te voorzien ;)

Ik combineerde dat leuke paneel van Bambiblauw met een zalmroze tricot, die niet helemaal uni is, er zit een klein vlammeke in (of hoe noem je dat?)


En ik ging weer voor een full-option met back and front inserts. Why change a winning team!

En dat paneeltje... dat belande al ontelbaar keer in het winkelmandje, maar ik kon me steeds bedwingen om het te kopen, tot ik het in real life zag... tot zover mijn karakter en mijn intentie van de stoffenkast te verwerken.


Ze staat beter met dat zachtgele kleurtje dan ik had verwacht. Ik had gedacht dat het te flets ging worden bij die blonde krollekes. Maar Elin heeft wel een lekker bruin velleke, dus dat steekt best wel af. 

Dat kleurtje heeft ze trouwens aan de papa te danken. Kan je geloven dat ik de bleekste in huis ben? ook al smeren die andere 3 zich met factor 50 in.


Ik denk dat ze nu wel genoeg Nore's in de kast heeft hangen (4 ondertussen) ook al blijven de eindeloze stofcombinaties door mijn hoofd spoken :pDeze foto vond ik te schattig om weg te laten. Ons rijtjesmadammeke was weer bezig. 

Patroon: Nore dress & tshirt - Compagnie M
Stof: Paneel flamingo van Bambiblauw - gekocht bij Stitch & Co te Mechelen
Uni zalmroze tricot van bij het Machien te Heist od Berg.

2 opmerkingen: