vrijdag 4 september 2015

zwaantjes voor mezelf

Mijn handtas, dat is een veel gebruikt ding..
ik ben niet zo'n handtassen fanaat dat een hele kast vol heeft hangen.
Nee, ik heb er maar eentje, en die wordt dagelijks heen en weer gezeuld.

Je kan je het u niet voorstellen of het zit erin, pampers (natuurlijk), natte doekjes, stylo's met hopen, desinfecterende handcreme, pijnstillers, USB-stiks, ...
Jawel zelfs een turnavise en een veiligheidsmes vind je daarin terug ;)

Maar ja, het ding was zijn laatste uren letterlijk aan het aftellen. Elke dag dacht ik, vandaag is de dag dat mijn handtas doorscheurd en alles verspreid ligt over de parking op het werk.

Dus ik besloot om het erop te wagen en voor mezelf een nieuw exemplaar te fabriceren.

Aanschouw mijn maaksel: de Celeste II uit Mijn Tas


Het stofje bestelde ik bij Spoonflower en is van de ontwerpster Andrea Lauren- Swans in the lily pond. Wie er er nu niet verliefd op haar designs! Je vind het terug onder deze link.


Ik hergebruikte de hengsels en handvaten van mijn oude tas. die waren niet versleten en konden nog wel een rondje mee.

Knip je oude handtas eens kapot -> prima motivatie om alles op 1 avond klaar te hebben! :D


Aan de Binnenzijde wou ik toch wat extrakes.
De ene kant werd een ritszakje dat onderverdeeld is in twee compartimentjes, anders geraak ik daar toch vanalles in kwijt. 

Het supermooie stofje voor de binnenvoering vond ik bij Madeline De Stoffenmadam en heet Lula Magnolia Fern Orange van Riley Blake. En het voelt zo zacht aan!

Sympathieke dame trouwens en een gezellig winkeltje, dat tot mijn verbazing bij mijn schoonmoeder om de hoek is! Niet te geloven dat ik al die tijd zo'n leuk winkeltje heb misgelopen...


Aan de andere kant maakte ik gewoon 3 steekzakjes - 1 voor mijn telefoon, 1 voor mijn werktelefoon en 1 voor mijn powerbank (die ik niet meer zou willen missen) 
Voor diegene die niet weten wat dat is, het is eigenlijk gewoon een oplader voor alles wat je maar wil. de mijne kan zonder probleem mijn twee gsm's volledig opladen als ze plat zijn. Ideaal voor als je nergens een pries in de omgeving hebt ;)


Voor mijn eigen gemak maakte ik een hangertje voor mijn sleutels aan de klikken. geloof me als ik zeg dat ik echt elke dag mijn handtas bijna uitkap voor ik ze vind... 


Ik ben CONTENT :) nu hopen dat deze even mee gaat gaan.

8 opmerkingen: