zaterdag 12 september 2015

Jaanu in munt met vogeltjes

Dat ik graag de kleur munt zie is geen geheim denk ik ;)
(de smaak is iets anders - bah..)

In de hoop op toch nog enkele zomerse dagen verknipte ik een lang gekoesterd stofje. Ik kreeg het enkele jaren geleden van mijn broers en zus voor mijn verjaardag.
Het is een lapje uit de veritas, van de eerste collectie stofjes die ze uitbrachten denk ik.

Aangezien het voor mezelf te klein is, en ik geen tassenzot ben, hield ik het opzij voor als ik een dochtertje zou krijgen (of iemand anders een dochtertje kreeg)

Bij deze: De Jaanu dress - versie Elena. aangezien de Norah versie perfect op maat viel, knipte ik zonder aarzelen dezelfde maat voor de elena versie :)Het enige dat ik aanpaste is de mouw - die liet ik weg -  had ik beter eerst eens over nagedacht want de voering komt maar tot halverwege de mouw :p maar dat werd opgelost door de naadwaarde naar binnen te plooien.
Ik wou geen mouwtje met het gedacht dat ze de jurk op een frissere dag dan let een lange mouwkes body eronder kan dragen.

ik werkte de stolpplooitjes af met een zilver garen. alsook onderaan de zoom en de mouwzoom. Kwestie van een klein beetje op te smukken :)
Ik zoek me er nog een wit giletje en kniekousjes op en ze kan het in de herfst zeker nog doordragen :)de magneetjes zijn hier nog steeds een succes :)het pamperbroekje is er eentje dat ik begin deze somer maakte, samen met een hele resem andere kleurtjes. raden welke er het meeste in de was zit?


2 opmerkingen: