zondag 20 augustus 2017

Kaketoes

- oftewel: Die gekke vogels, he mama!

Als er een reeksje stofjes uitkomt met de tekeningetjes van Eva Mouton erop, ben ik meestal al verkocht bij de eerste foto die ik ervan zie..

Maar, ... tot hier toe kon ik me redelijk bedwingen, tot die schattige kaketoes uitkwamen. Plots belande er 70cm in de bus. Daar gaat mijn stalen karakter - want de stoffenkast moet dringend wat minder uitpuilen.

70cm, daar kan ik eigenlijk zowat alles van maken voor Elin, vandaar die keuze. Want een projectje zat nog niet in de kop. Ik besloot er een setje mee te maken, zocht me een bijpassend stofje in Het machien en begon te knippen. Ik moet zeggen dat het nipt voldoende was!

Het werd een combinatie van een Noa-pants (Compagnie M); een Geneva Gardigan (Coffee & Tread) en een Nore-tshirt (Compagnie M). En ik moet zeggen: Ik ben content :)


Spijtig genoeg heeft de lader van onze deftige camera het begeven dus het zal met crapy cellphone pictures moeten gebeuren :( 


Zoals je ziet zijn we trouwe sponsors van de Delhaize hier om de hoek. ;) 


Die Noa-pants, daar ben ik echt verliefd op, hoe je telkens met een contraststofje die driehoek kan laten uitspringen - geniaal!


Een tweede setje is al in de maak. Want ja, de zeemeerminnen vielen samen met de gekke vogels in de bus :p Why change a winning team?

En natuurlijk - herinnerde ik mij pas achteraf dat ik ook de bijpassende strijkapplicatie kocht...
Typisch! Bij deze:


Fris gewassen en gestreken - het setje met strijkapplicatie - zonder kleine meid erin, want die logeert bij de omi en vake vandaag.

Patroonen:
Noa-pants (Compagnie M)
Geneva Gardigan (Coffee & Tread) 
Nore-dress and shirt (Compagnie M).

Stof:
Kaketoe - Eva Mouton van bij Bambiblauw4 opmerkingen: